ITEM VIEW

Die oorproduksie van wyn in Suid-Afrika

dc.contributor.authorMalherbe, P. J.en_ZA
dc.contributor.otherStellenbosch University. Faculty of AgricSciences. Dept. of Viticulture & Oenology & Institute of Wine Biotechnology.en_ZA
dc.date.accessioned2012-08-27T11:37:48Z
dc.date.available2012-08-27T11:37:48Z
dc.date.issued1932-10
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10019.1/56125
dc.descriptionThesis (MA) -- Stellenbosch University, 1932.en_ZA
dc.description.abstractVOORWOORD: Die doel van hierdie verhandleing is in die eerste plek om daarop te wys dat in Suid-Afrika meer wyn geproduseer word as wat tans van die hand gesit kan word teen 'n prys wat die produsente genoegsaam sal vergoed. Uit die oorproduksie en die heersende lae pryse volg dit dat die posiesie van die wynboere erg kritiek en haglik is. Die industrie gaan nou juis weer deur diepe waters en iets moet gedoen word om die bedryf van ondergang te red en vir die toekoms op 'n vaste basis te plaas.af_ZA
dc.format.extent71 p.
dc.language.isoaf_ZA
dc.publisherStellenbosch : Stellenbosch Universityen_ZA
dc.subjectWine and wine making -- South Africaen_ZA
dc.subjectDissertations -- Agricultureen_ZA
dc.subjectTheses -- Agricultureen_ZA
dc.titleDie oorproduksie van wyn in Suid-Afrikaaf_ZA
dc.typeThesisen_ZA
dc.rights.holderStellenbosch Universityen_ZA


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

ITEM VIEW